Tuesday, March 15, 2011

Permohonan Maktab

Alamak..Nape awal2 lagi da gambar cikgu..Haha..Ni kerana aq nak gtaw yang hari ni baru la aq terhegeh2 nak isi borang maktab aq..Yeay2..Fizah nak jadi cikgu..Ish..Mane taw ag..Aq juz isi jer dulu..Mane taw yang lain tak dapat an..Ni da de spare..haha

Minggu depan da tarikh last da..Tu la Fizah..Memang suke wat saat2 akhir..Macam matrik time nak kemaskini pon gitu gak..Tu pon nasib bek de yang suruh aq watkan..Law tak lupe dah la nak isi..Dok tangguh2..Taw awal da..Awal2 bukak tu taw da..Tapi tak nak wat..hehehe

Ish..Nak isi ni aq tak taw nak pilh pe..Last2 aq plih sek ren jew..Aq amik mate n bm..BM??Fulamak fizah..Amik bm uw..Tak taw sejak bilerr aq minat ngan bm ni..Layan aje lar..Agpon Bm uw pilihan kedua bukn yang pertma..Mate tu yg pertma..Amik mate sek ren ag seng..Ajar dak2 kcik..Sng nak urs..Agpon dego cakp..Hahaha
English teacher

Macam bez aje..

Pade ssiapa yang belum isi tapi nak isi boley la beli no pin kat BSN ea..Law tak de korang tak dapat nak login masuk..Tapi...Tarikh ttup dy 23/3..That mean mngu depan..Lebih baik korang cepat kalau nak..Law tak nak pon beli aje..Persiapan..Mane taw xdapat mne2..Skrangny da de mktab..Betul an cakap aq??Haha..Law korang nak nak isi borang tu..Boleh la klik kat sini..

6 comments:

  1. yeay...bley laa jdi cikgu sye nnty...hehehe.....

    ReplyDelete
  2. haha..xmo jd ckgu kmu..kmu nkal..

    ReplyDelete
  3. haha...mne adew sye nkal...sye dak bek laa....

    ReplyDelete
  4. hahaha....sye an dax bek...sye x nkal laa....

    ReplyDelete
  5. ngeh..yela...kmu mmg bek...sgt2 bek...

    ReplyDelete