Friday, June 22, 2012

SEGMEN HUJUNG MINGGU: AKU FOLLOW KAU FOLLOW

Hari nih hari sabtu..Dalam sebok2 wat assigment sambil blogwalking blog orang
Fizah terbaca entry yang betajuk mcam di atas uw..
Sowie la malas nak taip balik..hehehehe
Tetibe jew rase macam nak join segmen uw..
Mane tau an dapat tingkatkan follower...hehehe
berangan jew lebey...

Jom2..law korang pon nak join bole aje...
Nak taw peraturan dia or more info la an..
try klik banner bawah uwww...
Mane taw korang pon dapat tingkatkan follower korang..


http://2.bp.blogspot.com/-8zHeNJMJAko/T-NsGpNUYgI/AAAAAAAAAhE/Fw87plUSXPQ/s320/akuf.jpg

Jom la join ramai2 erk???


10 comments:

  1. #92 done follow !^^

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  2. follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  3. salam, terima kasih kerana sudi join :) lepas ni mesti lagi banyak follow blog anda :) senarai peserta boleh lihat di sini: http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/update-senarai-peserta-segmen-hujung.html
    happy blogging :)

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan...membalas kunjungan....http://eimah2328.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. aliaa join sini ;))

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  6. Salam..Hye..Salam Kenal..
    Dah Follow Sini..Jemput Singgah Blog Saya PLak okeyh! ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  7. follow u dari segemen yg sama

    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal. dah follow awak.

    sori lambat blogwalking. busy skit.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete