Friday, November 8, 2013

Cash4visit bagi duit income macam 8share??

Lama jugak tak bukak blog terchenta nih.. Dah macam apa dah.. Balik pada cerita.. Cash4 visit ini ialah salah satu web yang akan memberikan kita duit bila kita promote link yg diorang bagi.. Dia macam 8share la.. Tetapi cash4visit ni dalam bentuk us dolar..

Beza 8share ngan cash4visit ini ialah nilai yang diorang bagi setiap click.. Kalau cash4visit setiap click akan dapat 0.5 dolar dan ajtuh pada RM1 lebih.. Mule2 daftar dah dapat 2 dolar.. Kalau convertkan ke RM kita akan dapat dalam Rm6 lebih..Bayakkan?? Minimum cash dia 30 dolar.. So akan jatuh dalam RM 95 lebih..
Kalau nak dibandingkan dengan 8share..Awal2 daftar akan dapat RM1. Setiap click ialah 20 sen.. Minimum cash di RM50..

Korang nampak tak perbezaan dia?? Fiezah pun baru je daftar.. Saja je try sebab benda nih free.. Kalau dia tipu pon tak rugi pape sebab free jew.. Kalau korang nak tahu lebih lanjut cube pergi web dia.. Tekan link dibawah..

Tekan sini ea  cash4visit ..Tak rugi pun cuba..

No comments:

Post a Comment